فرمایشات و کلمات قصار حضرت اﻣﺎم ﺧﻤﯿﻨﯽ(سلام الله علیه)

با بصیرت و چشمانی باز به دشمنان خیره شوید

ما باید تکرار کنیم حقایقی را که در باب امام و در باب انقلاب گفته‌ایم، باز هم بگوییم و تکرار کنیم و مجال تحریف را از تحریف­‌کنندگان بگیریم.(امام خامنه ای)

صیانت از بیت امام

حرف روز سه شنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۰

بازار فعالیت‌های انتخاباتی اوج گرفته و هرروز خبری جدید در باب ورود و خروج یکی از چهره‌های سیاسی به میدان رقابت انتخاباتی شنیده می‌شود. آخرین خبر حکایت از انصراف حجت‌الاسلام سید حسن خمینی از نامزدی انتخابات ۱۴۰۰ دارد. دیروز سید یاسر خمینی با اشاره به دعوت اقشاری از جامعه از برادرش سید حسن، گفت: «ایشان با تردید در حال مشورت و بررسی جوانب امر بودند تا اینکه امروز مطابق دیدارهای نوبه‌ای خود با رهبری، به دیدن ایشان رفتند که طی این ملاقات، رهبر انقلاب کاندیداتوری ایشان در انتخابات را به صلاح ندانستند و با بیان اینکه حاج حسن آقا را مانند فرزند خود می‌دانند، از ایشان خواستند که در شرایط فعلی به این عرصه ورود نکنند». وی تصریح کرد: «با توجه به این توصیه، طبیعی است که تصمیم ایشان روشن است و اخوی یقیناً تصمیمی برای کاندیداتوری ندارند».

پیام نوروزی حضرت امام خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۰

بسم الله الرّحمن الرّحیم و الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین. یا مقلّب القلوب والابصار، یا مدبّر اللیل و النّهار، یا محوّل الحول و الاحوال، حوّل حالنا الی احسن الحال. عید نوروز و حلول سال نو را تبریک عرض میکنم به همه‌ی هم‌میهنان عزیزمان، بخصوص به خانواده‌های مکرّم شهیدان و خانواده‌های جانبازان و خود جانبازان و همه‌ی ایثارگران؛ و همچنین تبریک عرض میکنم این عید را به همه‌ی ملّتهایی که عید نوروز را گرامی میدارند. امسال عید ما مقارن است با اعیاد مبارک شعبانیّه که امیدواریم این [تقارن]، برکات فراوانی را ان‌شاءالله از لحاظ مادّی و معنوی برای سال نو ما داشته باشد. و [سال] ۱۴۰۰ متبرّک است به اینکه دو نیمه‌ی شعبان در آن هست و مردم دو بار در این سال ولادت ولی‌الله‌الاعظم (ارواحنا فداه) را جشن خواهند گرفت.

ادامه مطلب

▼حرف روز سه شنبه ۱۸ اسفند - گام‌به‌گام در بی‌راهه!

برخی بر این تصورند که ‌آقای احمدی‌نژاد همچنان یک نیروی انقلابی و پیرو خط امام و رهبری است و صادقانه می‌خواهد به اسلام، ‌انقلاب و مردم خدمت کند. این گروه فکر می‌کنند تنها کسی که می‌تواند به رهبری عزیزمان برای حل مشکلات کشور کمک کرده، امور را اصلاح کند،‌ احمدی‌نژاد است. در نقد ادعای فوق به سه نکته اشاره می‌شود:

ادامه مطلب

▼حرف روز سه شنبه ۵ اسفند - بداخلاقی انتخاباتی ممنوع!

با فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در باب انتخابات که در دیدار غیرحضوری معظم له با مردم تبریز در هفته گذشته ایراد شد، فضای انتخاباتی کشور گرم‌تر از گذشته شده است؛ انتخاباتی که قرار است در ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ برگزار شود و تکلیف ریاست جمهوری و مدیریت شهری و روستایی کشور را در دهه پنجم انقلاب رقم بزند. در این میان یکی از ملاحظات مهم در باب انتخاباتی، چگونگی شکل‌گیری رقابت‌های سیاسی احزاب و گروه‌های سیاسی است که از هم‌اینک کلید خورده است.

▼حرف روزشنبه ۲ اسفند یادآوری یک دانش و صنعت مهم

روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه هفته‌ای که گذشت، فرصتی برای آشنایی بیشتر با توانمندی‌های صنعت هسته­ای کشور به دست آمد. آنچه که در این زمینه به طور خلاصه قابل بیان است، توجه به این نکته است که به برکت خودباوری و اعتمادبه‌نفس برآمده از انقلاب اسلامی که در دانشمندان و متخصصین ایرانی پدید آمده و حمایت­های ویژه و تاریخی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، دانش و فنّاوری هسته­ای در کشور کاملاً بومی شده و کشورمان در تراز چند کشور برتر جهانی در زمینه هسته‌ای در حال پیشرفت است.